keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Natsa wt-kokeessa ja Ilmarin jalka poikki

Natsan koekausi alkoi niin hienosti, että kauden tavotteet saatiin kasaan kerrasta. Eipähän tarvi enää tänä kesänä tavoitteiden takia rypistellä. Tässä lyhyet rastikertaukset:

1.Rasti, Harri Siven
Ykkösmarkkeeraus pellon kulman yli. Eli kahden pienen ojan ylitys, joista toisessa pusikkoa. Matka ei ollut pitkä, mutta monet eivät edenneet pusikon läpi. Natsalta sujui muuten aika nappiin, mutta palautusvauhti hidastui lopussa, kun oli kovasti mutaa... 19/20 pistettä.

2.Rasti, Harri Siven
Ohjaus ilman motivointia, lähihakualue. Notkossa oli oja, johon Natsa nyt puolestaan toppas. Otti kyllä ohjausta hyvin, mutta liian monta kertaa jouduin puhaltamaan pilliin. Eikä nenäkään ollut ihan mukana, kun damit oli heinikon alle piilotettu. 12/20 pistettä

3.Rasti, Reima Ronkainen
Ykkösmarkkeeraus pellolta metsän puolelle. Dami putosi vatukkopusikkoon. Matka taas tosi lyhyt. Natsa markkeeras hyvin ja meni suoraan damille. Miinusta tuli, kun Natsa pomppas laukauksesta ylös. 19/20 pistettä.

4.Rasti, Reima Ronkainen
Pellolla ykkösmarkkeeraus ja ohjaus samaan kohtaan. Natsa pomppas laukauksesta pari metriä eteenpäin (!!) ja ohjauksessa jouduin pari kertaa pillittämään. 11/20 pistettä.

Finaali
Parityöskentelynä. Ensin seurauttamista ehkä 10 metriä ja sitten pysähdyttiin rauhassa paikoilleen. Sanoin Natsalle taas erittäin painokkaasti istu-käskyn, mutta ei auttanut. Ykkösmarkkeeraus seuraavan pellon puolelle, Natsa otti laukauksesta pari askelta eteenpäin. Jos tässä vaihessa oli vielä taju tallessa, niin kohta alkoi jo hiukan jännittää. Parina ollut koira säntäsi kiellosta huolimatta Natsan perään. Natsa hiukan hidasti ja ihmetteli, että mitä tuo nyt tuossa juoksee, kunnes lopulta kiihdytti niin, että ehti varmasti ekana damille. Suoraan damille. =)

Tulokseksi siis alo1. Paljon jäi kotiläksyä, mutta nyt on taas vuodeksi tavoitteet saavutettu. =) Kuvia on täällä.

Nyt on pakko saada Natsalle laukauksia, jotta tuo paikallapysyminen saadaan kuntoon. Treenissähän tätä  "karkaamista" tapahtuu tosi harvoin. Tulokset löytyy täältä. Kaakon porukka hoiti homman hienosti kotiin ja otti luokkavoiton jokaisesta luokasta. Tässä Ansun ottama kuva:


Meillä oli Minnan kanssa aika naurun täyteinen kotimatka!   =)

Ilmari puolestaan oli katkaissut jalkansa viikko sitten. Nyt se käpöttelee lastan kanssa sisäkissana muutaman viikon. Hyvin tuntuu pärjäävän.

Ei kommentteja: