sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Zilin ekat viikot, kuvapläjäys


Tässä sitä nyt on pari viikkoa tutustuttu uuteen pentuun, puolin ja toisin. On ollut hauska seurailla pennun tekemisiä ja sen reagointia erilaisiin asioihin. Kaikenkaikkiaan voi todeta, että erittäin mallikas luonne sillä taitaa olla. Ainakin tässä vaiheessa tuntuu siltä. Vauhdikas, reipas, avoin ja kaikintavoin kiva! :) Uusiin ihmisiin se suhtautuu tosi avoimesti. Pari tuttua ja luotettavaa koiraa tavattiin eilen ja niiden kanssa Zili osasi olla nätisti. Ei siis hyökännyt tyhmänä heti päälle. Kissat saa päivittäin kyytiä ja vuoroin vieraissa ne kurmottaa myös Ziliä. Onhan noita aika vaikea estää leikkimästä, kun kissat ei vastaanota minkäänlaista suullista tai fyysistä käskyä. 


Puukorista löytyy kaikkea kivaa, varsinkin Sulevi:

Ja kun tulee väsy, on vaikka sylissä kiva nukkua:


Natsa ja Zili on nyt kun parhaat kaverukset. Parempi niin, ei tarvi miettiä mahdollisia yhteenottoja.

Natsa ja Zili

Autoilua ollaan harjoiteltu. Pientä vikinää alussa on ollut, mutta kun Piko ja Natsa rauhoittuu makuulle tosi nopeasti, niin Zilikin rauhoittuu. Onni on hyvin autossa käyttäytyvät vanhemmat esimerkkikoirat!

 Mettässä on käyty maistelemassa lumen alta paljastuvia herkkuja:


 Natsalle heiteltiin vähän frisbietä:


Eka LÄHES onnistunut yhteispotretti. Zilin silmät siristää siihen malliin, että se on just ottamassa lähdöt:

 Olihan sen pallon kanssa pakko vähän leikkiä:

Onneksi sain heti ekasta heitosta kuvan, niin ei tarvinnut moneen kertaan heitellä...


 Heinäkasasta löytyy jäniksen papanoita ja muuta herkullista. Niinkun esimerkiksi ihan heinää. Kuitua.

Zilin maha on kestänyt tosi hyvin nämä maistelut. Pakkasessa olis pieni harakanpoikanen, voisihan sen sulatella tässä joku päivä ja vähän testailla.

Leenan antama nallekin on vielä ehjä! Harvinaista!

 Kaks viikkoa ekaan wt-kokeeseen. KÄÄK! Natsa jumiutui hetkeksi viimeksi viikko sitten, kun päätin, että suorinta reittiä mennään eikä kierrellä. Onneksi saatiin se vapautettua lyhyestä jumistaan nopeasti.

Ei kommentteja: