perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lomaviikko takana

Talvilomaviikko on kohta vietetty. Natsaa on treenattu vissiin joka päivä. Ja hitsi vieköön, kuinka hienosti se onkaan kulkenut! Kirjoitan tän nyt silläkin uhalla, että kohta taas pudotaan kovaa ja korkealta alas... Yleensä koirien menoa tulee vaan negatiivisessa mielessä kerrottua, johtunee perusluonteesta, pessimisti ei pety... Mutta nyt on kyllä Natsa tehnyt niin hyviä treenejä tällä viikolla, että pois alta! :)

Zili on tänään 10 viikkoinen. Kolmessa viikossa sille on tullut painoa lisää 2,5kg eli nyt se painaa 6,8 kg. Toki, aika hoikkanen se on, korkeutta on tullut selvästi lisää. Ehkä ruokaa voisi vähän lisätä. Zili syö tällä hetkellä Royal Caninin Maxi Junioria. Eilen käytiin rokotuksilla. 

Ilmarin mielestä Zili on ok, jos se ei riehu:

Pikokin kestää Zilin rauhalliset lähentelyt: 


Tiistaina tein Natsalle ekan kunnollisen hakuruudun tälle vuodelle. Tai no saihan Pikokin tehdä hakua. Käytiin Zilin kanssa viemässä damit metsään. En tiedä, oliko Zilin mukanaolo niin ratkaiseva juttu Natsalle, vai mistä johtui, mutta Natsa teki ehdottomasti elämänsä parhaan haun. Se liikkui vauhdilla, mutta tehokkaasti eikä tullut kertaakaan kyselemään. Damit oli piilotettu kuusen oksien alle.

Mennänkö vai meinataanko...


Hakuruudun odottelua: 


No niin, nyt ajankuluksi annettu kananmunakenno alkaa olla niin pienenä silppuna, että taidan alkaa siivoamaan... :)

Ei kommentteja: