sunnuntai 19. toukokuuta 2013

WT Korpilahti 9.5.2013

Helatorstaina kokeiltiin taas wt-kokeen merkeissä Korpilahdella. Kaikki koirat lähti matkaan ja mentiin joi keskiviikkoiltana koepaikalle. Tottesin, että en nuku Zilin kanssa samassa huoneessa ihan hetkeen uudestaan. Ihan mahoton vehtaaja yölläkin!

Tässä lyhyet rastikuvaukset:

1.Rasti (Matti Tenhunen)
Lähihakurasti, josta piti ottaa kaksi damia ylös. Ensin seurauttamista ja sitten laukaus lähihakualueelle. Natsa sai parilla käännöllä damit helposti ylös. 16/20 pistettä.

2.Rasti (Anu Mikkola)
Ykkösmarkkeeraus. Dami heitettiin ihan helppoon ja selkeään paikkaan, koiran piti edetä tien yli sekä hypätä aika korkean hiekkavalllin yli. Natsa meni suoraan damille, mutta ote oli hiukan liian löysä ja hypätessä alas hiekkavallilta, dami putosi Natsan suusta. Eli nolla pistettä ja kova pettymys.

3.Rasti (Anu Mikkola)
Ohjaus. Seurauttamista ensin. Lähetys pellon puolelta ja dami oli ehkä kymmenen metriä metsän puolella. Jouduin kääntämään pari kertaa. 16/20 pistettä.

4.Rasti (Heikki Nevalainen)
Ykkösmarkkeeraus ja linja samaan paikkaan. Ihan perustehtävä, jota on harjoiteltu sata kertaa. Hyvin löytyi damit. 18/20 pistettä.

Tästä kokeesta siis ALO 0. Onneksi oli se ykkönen alla, muuten olis ollut tosi kova pettymys. Tässä kokeessa Natsa teki ehdottomasti kevään parhaat suoritukset, vaikkei se pisteissä siltä näytäkkään,


Ei kommentteja: