sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Nahkamasu on historiaa

Niin se vain on, että Sissin ihanan pehmeästä nahkamasusta ei ole enää paljon jäljellä vaan sinne kasvaa jo kovasti karvoja... Nytkän se on jo komeat 12 viikkoa vanha, paino tällä hetkellä 7kg. Piko oli muutaman päivän poissa kotoa ja Sissi oli ihan eri koira. Oli kyllä mukavaa huomata, miten se sitten kuitenkin on meihin ihmisiinkin kiintynyt ja leimaantunut vaikka ei aina siltä näytäkään. Joka päivä pientä treeniä sen kanssa on tehty, istumista ja luoksetuloa ja pari kertaa viikossa noutoja. Hieno pentu, aivan ihana! <3  :)

Sissi sai matolääkkeen ja on se päässyt maistelemaan naudan ja peuran vasan luitakin. Hyvin on sen pötsi kestänyt kaikki luut ja muut "ylimääräiset" . Sissi olisi ollut sisäsiisti jo monta viikkoa, jos vaan olisin kokoajan skarppina ja hereillä sen touhuista... Pentu näyttää ihan selvät merkit, kun hätä tulee ja minä vaan en aina tajua... Harmittaa oikein, kun omaa syytä on nämä sen sisäsiisteysjutut!

Pikon kanssa harjoiteltiin tänään passissa oloa, tarkoitus oli saada treenivaakkuja, mutta saatiin vaan repullinen raitista ilmaa... Ja sitä passiharjoitusta...

Ei kommentteja: