maanantai 29. maaliskuuta 2010

Menneen viikon kuulumisia

Pikon kanssa on treenattu kovasti. Selväksi tuli taas se, että lumihangessa on ihan turha treenata, jos haluaa koiran motivaation säilyvän korkealla. Seuraava ongelma onkin sitten damin vaihtaminen. Nyt se on keksinyt tämän mukavuuden...

Vasemmalla Sissin sisko Zeta:


 
Sissi on kuluneen viikon aikana kasvattanut painoaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Mutta ei se silti lihava ole! :) Ja tänään sillä alkoi jo heilua ensimmäinen alaetuhammas!! Siis 15 viikon ikäisenä! Käytiin Helsingissä morjestamassa koirien siskoja. Sissi oli niin rauhallinen, että väkisinkin hiipii mieleeni kauhukuva kahdesta flegmaattisesta noutajasta..... Sissi on kotona tosi kiltti ja suloinen. Se ei missään tapauksessa tee tahallaan mitään pahaa kenellekkään. Kunhan noi lumet tuosta lähtee ja päästään kunnolla hurvittelemaan ulos, niin toivon vauhdin löytyvän. No, okei, puree se nytkin tuolla mattoa.... :) Siis oikein reipas se on ja juoksentelee ulkona, jos vaan löytyy pitävää pintaa. Mutta ei missään nimessä mikään villi tapaus.

Zeta karkaa:Sissin kanssa ollaan opeteltu pari kertaa etsi-käskyä juuston palasilla. Ei tarvinnut montaa kertaa kertoa ja sitten lähtee jo ihan sokkonakin. Samassa paikassa sisällä tehty siis toistaiseksi joka kerta.

Lauri Lokki heräteltiin tuolta pakastimesta ja molemmille koirille kelpasi tämä oikein puhdas ja hyväkuntoinen lintu. Sissin suuhunhan se oli aivan liian iso, mutta kunnon ote siivestä riitti minulle. Siis jopa Piko otti kerrasta!

Ei kommentteja: