keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Meillä olis lauma käpylehmiä!

Sissillä on uskomaton hinku kantaa aina pieni männyn käpy sisälle. Ja sitten se joko ehtii murskaamaan sen matolle ja muuttamaan mössöksi tai sitten ilkeä emäntä yrittää pyytää luovuttamaan tämän aarteen. No ei, Sissi vaihtaa käpysen kiltisti leluun ja sitten jää ihmettelemään, että mihin se oikein TAAS katosi... Ja seuraavan kerran kun ollaan ulkona, sama homma... Meillä on piha käpyjä täynnä....



Pikon kanssa ollaan nyt pari viikon aikana päästy tekemään ihan mukavia treenejä ilman hirveän upottavaa hankea. Ollaan tehty pitkää linjaa, lyhyttä linjaa, pitkiä markeerauksia, lyhyitä markkeerauksia, ykkösiä ja kakkosia. Pikon motivaatio on ollut kohdallansa ja vielä useammankin noudon jälkeen vauhti on ollut Pikon aikaisempiin vauhteihin nähden hyvällä tasolla. Ihan selvästi se on piristynyt myös uusista treenipaikoista! Tai sitten sillä on kevättä rinnoissa ja se liihottelee tulevien juoksujen takia ilmassa..

Sissi oli maanantaina mukana koulutuskentällä. Ensin se meinasi vetää ittensä ihan kuristuksiin, mutta huomasi sit kai, ettei se kannatakaan... Hengailtiin siellä ja katteltiin, kun muut treenas. Käyttäytyminen oli mun mielestä ihan asiallista.

Viikonloppuna olisi taas tilattu aurinkoa ja hyviä treenejä!

Ei kommentteja: