sunnuntai 2. marraskuuta 2014

WT Kärkölä 25.10.14 ja WT Hauho 1.11.14

Natsa ja Zili starttasivat Kärkölän wt-kokeessa. Natsalle koe oli kauden viimenen. Valitattavasti koe oli Natsale kauden ensimmäinen, jossa yksi dami jäi löytymättä. LÄhellä oli sekin dami, ettei olisi löytynyt, mutta ei vaan ollut tuurit kohdallaan. Tästä kokeesta Natsalle siis VOI 0 rastipistein 15, 16, 16, 0 eli yht 47 pistettä. Syksyn kaksi voittajaluokan koetta antoivat kuitenkin uskoa siihen, että oikeaan suuntaan on todellakin menty ja koira alkaa kolkutella voittaja-luokan tasoa ihan toden teolla. Tuntuu kyllä hyvältä! =)

Zilin Kärkölän koe meni muuten hyvin, mutta ekalla rastilla lähihaku meinasi laajentua liikaa ja siitä saatiin vain 9 pistettä. Muista rasteista 17, 16 ja 20 eli ALO 2-tulos. Tehtävissä oli mm. walk uppia  ja markkeerausta pareittain koirien ollessa irti. Siinä Zili yllätti positiivisesti.

Hauholle sitten lähdin vain Zilin kanssa ja voi voi, kuinka lähellä finaalipaikka olikaan TAAS... Rastit suoritettiin helposti, mutta viimeisellä rastilla vesimarkkeerausta palautettaesssa Zili ravisteli ja dami tietenkin putosi. Eli nollatulos, muilta rasteilta pisteet 18, 20, 19. JEP JEP. Jotain treenattavaa ensi vuodelle siis. 

Ei kommentteja: