sunnuntai 19. lokakuuta 2014

WT Sipoo 5.10.14

Jossain vaiheessa tuli päätös, että koirat käy vielä syksyn wt-kokeissa ja koska bensakuluissa ei malttanut olla säästämättä, niin onhan sekin joskus kokeiltava; wt-koe kahdella koiralla. Ja olipa TOSI lähellä, ettei tästä päivästä tullut todellista jackpottia! Lähtöasetelma oli siis se, että Natsa starttasi elämänsä ekassa (mulla myös) voittaja-luokan kokeessa ja Zili elämänsä ekassa wt-kokeessa. Eli päivä olisi voinut olla todellinen pohjanoteeraus.

Vaan eipä ollut! Zililtä jäi ainoastaan yksi dami löytymättä. Meidän onneksi se(kin) oli kaksiosainen tehtävä, joten pistemenetystä vain 10. Tämä oli ykkösmarkkeeraus pitkähköön apilapeltoon ja dami ei vaan kertakaikkiaan löytynyt. Ei voinut mitään. Zilille pisteitä yhteensä 62/80 ja ALO2-tulos. Rastipisteet 17, 20, 15, 10 ja minä olin tyytyväinen! =)

Sipoossa keli oli sinänsä hyvä, että ei satanut, mutta maasto oli erittäin kurainen ja märkä. Natsalle tosi jees siis. Tyyliä ei juurikaan ollut.. Silti Natsa taisteli ja sai kaikki damit. Oikeesti, kaikki damit ylös!! Se kömmähdys, joka pudotti meidän tulokselta, sattui kakkosrastilla, jossa Natsalle iski hillitön pissahätä. Hädän jälkeen dami löytyi, mutta nollilehan se meni. Natsan pisteet 13, 10, 18, 0 eli yht. 41. Olin tähänkin tosi tyytyväinen, en vaan kahden koiran kanssa sahatessa muistanut pissattaa Natsaa ennen tuota rastia. Normaalisti se ei kuseskele kiusallaan.

Jälleen kerran, tästä on hyvä jatkaa vielä pariin kokeeseen, vaikka kieltämättä treenimotivaatio alkaa kauden lopun häämöttäessä olla jo aika finaalissa. =) 

Ei kommentteja: