sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kauden 2014 yhteenveto

Tälle vuodelle asetetut tavoitteet on saavutettu, vaikkei se kaikilta osin aina helppoa ollutkaan... Zilin tavoitteena oli taipparit ja derby. Taipparit meni helposti keväällä ja derbyyn, no, osallistuttiin. Muuta ei pitänyt tehdä, mutta kun tuli muutos suunnitelmiin, niin sitten tosiaan kierrettiin vielä syksyn wt-kokeet ja yksi b-koe. Eikä kyllä kaduta, Zili pelasi kokeissa hienosti ja ylitti odotukset. Kiva koira siitä tulee! =)

Natsan tavoitteena taisi olla nome-b ALO1 ja WT AVO1. B-kokeet tuotti päänvaivaa ja unettomia öitä, ei vaan meinannut onnistua millään. Kun sitten lopulta ilmoitin Zilinkin mukaan samaan b-kokeeseen, niin Natsa nappasi sieltä ykkösen. Pitäsköhän tästä tajuta jotain...?? Ilmoitin Natsan avo-luokkaankin, mutta sinne ei päästy mukaan.

Natsa kuitenkin kunnostautui wt-koe-puolella ja saatiin sieltä tosiaan 2 x AVO2 ja 1 x AVO1. Syksyn VOI-luokan kokeista oli tulos tosi lähellä, mutta tavotteet sen suhteen siirtyy ensi kesään. Natsa meni pelto-puolella ISON harppauksen eteenpäin eikä siitä todellakaan tehdä vielä rukkasia. Siistiä! =)

Nyt vietetään talvilomaa koirien kanssa ja lihotaan porukalla. Damit on piilotettu johonkin varastoon.

Ei kommentteja: