sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kyyhky- ja sorsakausi 2014

Derbyn jälkeen odoteltiin kyyhkyn alotusta. Käytiin harjoittelemassa Natsan kanssa vähän veneestä käsin työskentelyä ja Ziliä hyppyytettiin myös ensimmäistä kertaa veneestä. Molemmat koirat toimi hyvin, ei ongelmia. Käytiin myös parissa uudessa paikassa treenaamassa, etsittiin tällä kertaa kaislikoita tarkoituksella.Kyyhkypassiin pääsi mukaan Natsa. Pientä malttamattomuutta oli havaittavissa, mutta se ei todellakaan haitannut. Päinvastoin. Mutta hyvin toimi, ei siinä mitään. Sain jopa itsekin yhden pudotuksen. Säkällä. =) Natsalle taisi tulla avauspäivänä yhteensä lähes parikymmentä noutoa.Sorsanalotukseen suunnattiin taas Hollolaan. Alotuspaikka oli perinteisesti niin hiljainen, että paikanvaihdoksella haettiin lintuja. Ja siinä onnistuttiinkin. Alotuspäivä oli sään puolesta melkosen vaihteleva. Saatiin aurinkoa, vesisadetta, rakeita ja taas vähän lisää vettä... Ai niin, ja ukkosta. Ei siis millään lailla mun ja Natsan päivä. Mutta ei annettu sen haitata, vaan oltiin menossa aamusta iltaan.

Tästä lähdettiin aamulla liikkeelle.


Kuvat esillä, lintuja ei näy...


Perinteiset väliaikaeväät. Rakeilla höystettynä.

Ei kestäny kantti antaa koiran kastua läpimäräksi sateessa, kun ehti jo uimisesta vähän kuivua... Päivän saldo oli 9 sorsaa veneessä.


Zili on ollut pari kertaa passissa mukana ja se ottaa lunkisti. Lähinnä varmaan siksi, että se ei tiedä mitä ollaan tekemässä. Ei saatu sille noutoja vielä tänä vuonna, koska pudotukset tuli sen verran pahoihin paikkoihin, että Natsa sai hoidella ne. Zili ehtii myöhemminkin.
Zilin äippä Zeta teki vielä yhden vierailun meille eikä ollut turha reissu! Saatiin kun saatiinkin sille b-kokeesta AVO1-tulos, tervemenoa voittajaan Leena ja Zeta! =)  =) JES!

Natsa pääsi tänä vuonna mettälle enemmän kun koskaan ja hyvä niin. Kanalintuaika oli tänä vuonna meillä päin tosi lyhyt, onneksi edes yksi teeri tuli alas.

Ei kommentteja: