maanantai 29. heinäkuuta 2013

Nome b-koe Padasjoki 27.7

Tulihan se sieltä: Elämäni ensimmäinen tulos nome b-kokeista!!! JEE!! :D

Tuomarina oli Raimo Huhtiniemi, arvostelua en jäänyt odottelemaan, tulos kuitenkin alo3 ja koe meni näin:

Ensin ykkösmarkkeeraus kaislikon taakse avoveteen. Jos koira vaan eteni kaislikossa, niin sai lokin ylös. Natsa meni suoraan. Hakuruutu oli suopursumaastoa eikä tuulesta juuri ollut apua. Kolme riistaa rannassa, joista yksi meille uusi tuttavuus alli. Ei ollut ongelmaa. Hausta piti tässä kohtaa ottaa kolme. Natsa tuli pari kertaa tyhjänä pois, mutta sai kyllä vähintäänkin tarpeeksi mahdollisuuksia. 

Haun jälkeen ykkösmarkkeeraus viistosti kaislikkoon, Natsa teki tämänkin ihan suoraan. Sitten piti ottaa hausta vielä kolme eli loput, mutta ei noussut kuin yksi. Haku teki tepposet melkeinpä kaikille muillekkin koirille, ykkösiä tuli vain yksi. Ei vaan riistat nousseet.

Lopuksi metsäohjaus. Näitähän on harjoiteltu, no, odotusalueella peräti kaksi kertaa... Aika nopeasti koira pääsi suikkasemaan pois linjalta, joten Natsaakin piti pari kertaa kääntää, mutta onneksi totteli ohjausta hyvin.

Markkeerauksien ja ohjauksen matkat oli mun silmään tositosi lyhyet. Kokeessa oli siis ihan simppelit perustehtävät, mutta silti erot saatiin esiin. Olen Natsaan kuitenkin tosi tyytyväinen varsinkin erittäin tyttömäisten kenraaliharjoitusten jälkeen. On nimittäin aika paha valeraskaus päällänsä just nyt. Mutta kokeessa tästä ei ollut tietoakaan. Kaikki riistat tuli myös käteen, osa joskin aika syöksumällä... Hyvä Natsa!

Sissi oli viikonlopun meillä hoidossa, tässä nelikko Kymijoen rannalla:


Zilille on varattu välikuva-aika elokuun loppuun...

Ei kommentteja: