tiistai 16. heinäkuuta 2013

Jummi-Jammin koulutusviikonloppu

Viime viikonloppuna suunnattiin Zilin kanssa Korpilahdelle kasvattajan järjestämään koulutusviikonloppuun. Paikalle olikin tullut mukavasti Zilin sisaruksia ja serkkuja Martan pentueesta. Tosi mukavia pentuja kaikki! Pääosin melkosen vauhdikkaita... ;)

Leirillä Halosen Tuula koulutti meitä. Lauantaina testattiin vähän luoksetuloa ym. sekä damin noutoa. Sitten siirryttiinkin heti riistoihin, kun oltiin saatu niihin mahdollisuus. Zili oli ihan hulluna variksiin. Palautukset ei ihan käteen asti kaikki tulleet, mutta sitähän me harjotellaan. Lokkikin oli kiva. Kani oli kivoin, taisi alkaa pikkukoiralla jopa hiukan kierrokset nousta... Zili teki elämänsä ensimmäisen hakuruudun (toi kolme varista) sekä lyhyen kanijäljen. Tosi upeasti meni! Lokkinoudot vedestä meni myös loistavasti. Ihan vesihullu pentu! On ne pennut vaan vieläkin niin saman näkösiä, että oli pienoisia (lue: en tunnistanut) vaikeuksia tunnistaa omansa, kun päästettiin kaikki vapaaksi...

Tämä varis tuli hakuruudusta: (Kuva:Helka Marttala)

Sunnuntaina tottelevaisuusosiossa, Kuvat Maija Lappalainen.

Kaivetaan ensin namit esiin...

Ja seuraamisharjoittelu voi alkaa:

Koko leiriporukka:

Zetan ja Martan pennut, Zili on isänsä kyljessä maaten:

Nartut neljässä polvessa, vasemmalla nuorin, Zili, Zeta, Etta, Vamppi. <3 p="">

Zilin pentutreffit on lokakuussa. Siihen mennessä olis kyllä hyvä saada luovutus kuntoon. Muuta ei tarvi. Olin leiriin Zilin osalta (ja muutenkin tietty) tosi tyytyväinen. Pentu jaksoi tosi hienosti koko viikonlopun ja käyttäytyi itseasiassa varsin mallikkaasti!

Natsa juoksuili Juhannuksena ja samalla pidettiin parin viikon tauko dameista. Nyt on taas treeni-into kohdillansa ja tähdätään syksyn kokeisiin. =)

Ei kommentteja: