maanantai 29. lokakuuta 2012

WT Hauho 27.10.2012

Lauantaina oli koekauden päätös Hauhon wt-kokeessa. Tässä lyhyet selostukset:

Rasti 1. (Harri Siven)
Lähihaku korkeasta heinikosta, lähetys ihan vierestä ja lähetyksen jälkeen ohjaajan piti lähteä kävelemään hakualueen reunaa pitkin. Natsalla kesti aika kauan saada dami ylös, mutta oli oikealla alueella. Damin palautus huono roiskaisu. Tämän jälkeen laukaus ja linja. Jouduin pillittämään pari kertaa oikeaan paikkaan. Pisteitä yllättävän paljon, 17.

Rasti 2. (Pekka Uusimäki)
Pieni pätkä seuraamista ja laukaus ykkösmarkkeeraukseen. Heitto tuli pellon puolelle, lyhyelle nurmelle, jonka takana oleva pitkä heinikko veti monia koiria. Natsa teki tän aika nappiin. 20 pistettä!!

Rasti 3. (Reima Ronkainen)
Pitkä ykkösmarkkeeraus. Aika harmillinen epäonnistuminen, olisin kuvitellut, että Natsa kyllä hoitelee... Se meni suoraan oikealle alueelle, mutta jonkin eläimen paskat löytyi pienen matkan päästä ja sen jälkeen homma lähti ihan lapasesta ja Natsa heitti metsästysvaihteen päälle... Ei ottanut oikeastaan minkäänlaista ohjausta kunnolla tässä tehtävässä. Pisteitä siis nolla, kun dami jäi löytymättä.

Rasti 4. (Anu Mikkola)
Pieni pätkä seurauttamista, jonka aikana laukaus ohjausdamille. Ykkösmarkkeeraus, jonka Natsa löysi hyvin, mutta dami tuli sikariotteella. Ohjaus oli naurettavan lyhyen matkan päässä ja sekin nousi hyvin, mutta dami jälleen sikariotteella. Pisteitä 18.

Olen noihin kolmeen rastiin pieniä kauneusvirheitä lukuunottamatta tosi tyytyväinen. Tavoitteena meillä olikin saada hyvä kokemus koepäivästä ja kolme onnistunutta rastia, jotta ei tarvitse vielä ensi vuonna startata avoimessa luokassa. Tavoitteet siis täyttyivät oikein kivasti! :) 

Ei kommentteja: