sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Marraskuulumiset

Pikon haava on alkanut parantua mukavasti. Parin ekan päivän jälkeen annoin parafiiniöljyä pari kertaa pienen annoksen, jotta alkais suoli toimia. Piko oli pari päivää melkoisen kipeänä, mutta sitten alkoi selvästi helpottamaan.  Selkeä parantumisen merkki oli mun mielestä se, että Piko alkoi ulvoa surkealla äänellä, kun näki mun kädessä damit ja lähettiin Sissin kanssa autolla. Naapuri vaan kertoi tästä äänen avauksesta... :) En silti ole vielä päästänyt sitä vapaaksi pihalle, koska juoksukohtaus on taattu... Pikon juoksukohtaukset on yleensä melkoisen nopeita ja rajuja... Perjantaina tikin poistoon. Yksin jäädessään ja öisin olen pitänyt sillä kamalaa kauluria, koska hieno "paituli" ei millään suostunut pysymään Pikon päällä. Onneks tuli näin hyvät kelit, eikä tartte pelätä, et kuraa menee haavaan.
 
 
Sissin kanssa on menneellä viikolla treenattu pari kertaa. Taas jätettiin yhdelle pellolle dami odottelemaan lumen sulamista... Kyllä voi helposti hukkua dami, vaikka on muka vähän lunta ja (muka) koiralla hyvä nenä. No on Sissillä mun mielestä ihan hyvä nenä! :)

Luovutuksia olen yrittäny Sissin kanssa harjotella ja niitä pitää viel harjotella lisää. Sisällä homma pelaa yllätys yllätys aika hyvin, mut ulkona on toinen juttu. Viime aikoina on onneksi intoa ollut noutoihin, ehkä pitäis joskus sitä malttiakin harjotella ihan oikeissa markkeerauksissakin...

Tänään käytiin kirpeässä pakkassäässä treenaamassa ensin dameilla ja sit vähän fasaanillakin. Tehtiin linjaa (käveltiin koko ajan kauemmaksi dameista), ennätyspitkää lopuksi Sissille ja oon siihen ihan tyytyväinen. Paitsi ne luovutukset... Lopuks fasaani ja sehän meni taas ihan nyppimiseks ja kettuiluks.. HÖH. Illalla otin kertausharjotukset ja tipu nousi nopeemmin eikä kertaakaan ravistellut. Ehkä paineen alla oleminen aiheuttaa helposti tuon ravistelunkin. Joka tapauksessa siihen on nyt puututtava. Jotenkin.

Kuvat alla: Pia Riiheläinen

Ens viikolla olis taas pari arkivapaata ja pääsis Sissin kanssa valosan aikaan treenaamaan. Ne on käytettävä hyödyksi. Ja kohtahan tässä jo juhlitaan Sissin 1-vee synttäreitäkin! :)

Ei kommentteja: