tiistai 14. joulukuuta 2010

Sissi jo 1-vuotias!

Vaikkei ihan heti uskoisi, niin johan se Sissikin ehti vuoden täyttää!  Sen kunniaksi luonnolisesti herkkuruokaa:


Viime viikonloppuna oltiin Keski-Suomessa Jummi-Jammien pikkujoulutreeneissä. Nyyttärimeinigillä ja arpajaisilla saatiin pöydät koreaksi, nam! :)  Peräti viisi kasari-pentua oli päässyt paikalle! Sissi treenasi aamupäivällä. Aluksi hakuruutua odotellessa tehtiin Zeta-siskon kanssa linjaa mökille johtavalla tiellä. Ne meni ihan ok, mitä nyt pientä vaihtelua dameilla... Hakuruudussa Sissi juoksenteli iloisesti ja otti etäisyyttä vähintäänkin tarpeeksi. Mutta missä nenä? Yhden damin vaan löysi. Eipä ne muutkaan sisarukset niin kovin tarkkanenäisiä olleet, mutta tässä taas selvästi harjoituksen paikka... Lopuksi mentiin jäälle tekemään ihan helppoa linjaa, mutta... Tässä kohtaa Sissin pää ei enää kestänyt ja se keskittyi vain naapurin mönkijään, ihmisten ääniin ym. Oli tosi vaikea saada se tekemään edes yksi kunnon nouto. 

Tottahan se on, että tämä oli Sissin eka isommalla porukalla tehty treeni. Kotona ei ole MITÄÄN häiriöitä. Näitä on nyt ehdottomasti lisättävä. Riittää, kun yksi ihminen seisoo väärässä paikassa, niin Sissin keskittyminen herpaantuu. Lisäksi sitä sivulla istumista on taas harjoiteltava. Hirveetä säätöä!

Piko teki ruokailun jälkeen muutaman markkeerauksen ja linjan. Ensimmäiset noudot leikkauksen jälkeen ja olin aivan varma, että karkaa ihan täysin käsistä. Mutta ei, hyvät noudot teki, helpot matkat sille. Toivottavasti vauhti pysyy tällaisena!

En ole koskaan ollut mikään suuri intoilija koirien pukemisen suhteen. Tänä talvena tuli kuitenkin eteen se tosiasia, että mulla on kahden koiran myötä yleensä aina toinen odottelemassa kylmässä autossa, kun ei ole sitä Webastoakaan... Joten pistin Pialle tilauksen ja tässä tulos:


Ei kommentteja: