keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Sissin karkureissu

Tänään aamulla käytiin koirien kanssa ulkona puoli kuuden aikaan, niin kuin aina. Oltiin ihan tossa kotinurkilla, ulko-ovelle ehkä 30 metriä ja Sissi jäi vähän jälkeen hajumaailmansa kanssa. Tultiin Pikon kanssa jo ovelle ja odoteltiin Sissiä, jota ei vaan kuulu eikä näy vaikka jo huutelinkin. Ei muuta kun Piko sisään ja pillin kanssa Sissiä hakemaan. Vaan eipä neitiä löytynyt mistään! Sissi teki siis ihan täydellisen katoamistempun ihan meidän pihan vierestä. Siinä sitten aamusella tukka pystyssä huutelemaan ja etsimään ja tulihan noita naapureitakin heräteltyä. Jossain vaiheessa ilmotettiin poliisille ja paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen. Ja tietysti töihin, että nyt on tilanne päällä, enkä pääse ihan vielä hommiin...


Siinä sitten kolmisen tuntia pyöritiin ympäriinsä ja aina joku päivysti kotiovella. Kolmen tunnin etsinnän jälkeen tuli soitto eläintalolta, että sinne toimitettiin polvenkorkuinen musta koira. Sissi oli ollut jo kuuden aikaan jonkun rivitalon pihassa pyrkimässä sisälle ja he olivat toimittaneet Sissin eläintalolle. Valitettavasti meille ei saanut kertoa, mistä Sissi löytyi, joten ei päästy edes kiittämään löytäjiä. 

Mutta tärkeintä on, että Sissi voi nyt hyvin ja on taas kotona. Aikamoinen aamu!

Näillä ajoilla on jonkinmoinen huono karma, nimittäin melkolailla tasan kolme vuotta sitten Piko-pentu teki myös kolmituntisen karkuretken pelästyttyään ukkosta. Silloin rampattiin kaatosateessa pientä pentua etsimässä ja lopujen lopuksi se löytyikin noin 50 metrin päästä autokatoksesta. Kamalia hetkiä!

Pikon siskot  Noita ja Sentti ovat saaneet hienot mahtavat tulokset nome-b-kokeista, Noita AVO2 ja Sentti AVO3. Me onnittelemme ja nostamme hattua korkealle! 

Kohta vietellään juhannusta ja ensi viikolla jatketaan taas treenien parissa.

Ei kommentteja: