sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sissi tuli taloon!

Pieni ja pippurinen Sissi on muuttanut meille! Sissi, eli virallisesti Jummi-Jammin Hart To Hart, tuli taloon eilen ja on jo ihastuttanut kovasti. Nukkuu paljon ja kaiken hereilläoloaikansa käyttää mieluiten tavaroiden kantelemiseen, sanomalehden repimiseen, mattojen siirtelyyn ym... Sissi ottaa leluista, matoista ym. tosi tiukan otteen, eikä varmasti anna periksi! Eli tuntuu kyllä olevan aika terhakka tyttö!

Sissi tulee isosta pentueesta (yht. 11kpl) ja se oli heti syntyessään kaikista pienin. Sissi meinasi jäädä sisarustensa jalkoihin ja aluksi olikin epävarmaa, selviääkö se ollenkaan noin isossa pentueessa. Lappalaisen perheen hellässä hoivassa Sissistä on kuitenkin kehittynyt erittäin sinnikäs ja eloisa pentu, joka tuntuu olevan melko itsenäinen ja periksiantamaton. Hyviä ominaisuuksia siis löytyy, kunhan niitä sitten osataan kanavoida oikeisiin asioihin.... :) Elämänsä alkutaipaleen epävarmuuksien vuoksi Sissi on meillä alussa "koeajalla". Seitsemän viikon ikäisenä Sissillä oli painoa 3,2 kiloa, kun Pikolla samanikäisenä oli 5,1 kg.

Piko on ottanut pennun hienosti mukaan touhuihin. Sisällä se vähän väistelee pennun teräviä hampaita, ulkona leikkii ja juoksee kovasti. Kohta alan oikeastaan toivomaan jo pientä puolustautumista Pikolta, ettei pentu ala ihan sen silmille hyppimään. No, mutta en toivo tätä vielä, tulevat päivät näyttävät mitä tapahtuu. Nyt kuitenkin nautiskellaan uudesta, niin kovasti toivotusta asukista!

Ei kommentteja: