maanantai 15. helmikuuta 2010

Ahneus on hyvyys, ei synti !!

Viikko sitten elin vielä siinä uskossa, että pitää alkaa keksimään muitakin motivointikeinoja kun ruoka. Nyt ei enää tartte. Sissi on tutustutettu HK:n siniseen, kermaiseen Oltermanniin ja muihin pieniin makupaloihin. Kaikki kelpaa ja vieläpä erittäin hyvin! :) Ollaan harjoiteltu hihnaa, istumista ja luoksetuloa sekä damin ja pallon noutamista. Istuminen onkin mennyt kivasti perille, tuli huomattua kun komensin Pikoa istumaan aavistuksen tiukkaan sävyyn jostain syystä, jota en enää muista, niin yhtäkkiä mulla olikin kaksi istuvaa silmiin tuijottavaa koiraa siinä edessä. Mahtava fiilis!!

  Tassu näyttää suunnan:
Tänään Sissi täytti sitten 9 viikkoa ja käytiin ekalla piikillä. Eläinlääkärin mukaan uusilla rokotteilla voidaan rokottaa ekan kerran jo 7 viikkosena, mutta sitten kierto menee vähän sekaisin, koska (muistaakseni ) Rabieksen saa antaa vasta neljän kuukauden ikäisenä, joten joudutaan käymään siellä kolme kertaa. No, eihän se haittaa, pääasia, että saadaan homma hoidetuksi. Vastaanotolla Sissi oli taas oma itsensä eli ei arkailuja vaan täyttä päätä tutkimaan koko kämppä!

Eilen tuli korkattua myös tuomariura. Pohjois-Kymenlaakson talvinomekarsinta pidettiin Paukun majalla ja hoidin siellä hakuruudun tuomaroinnin. Yllättävän hauskaa! Hyviä nuoria koiria oli kiva katsella!

Ei kommentteja: