lauantai 27. helmikuuta 2010

Kevättä kohden ihan selvästi!

Tällä viikolla on ollut mahtavat aurinkoiset kelit. Aurinko sulattaa jo lunta ja päivä on pidentynyt huimasti. Sissi on ollut nyt meillä jo kolme viikkoa. Tuntuu, että sen kanssa pitäisi touhuta enemmän, mutta toisaalta onhan se vielä niin lapsi, että ihan nämä arjen pikku asiat on hyvä opetella ensin kunnolla. Niinpä harjoittelemme jatkuvasti luoksetuloa ja istumista. Kyllä se osaa jo muutaman sekunnin odottaa istuen ruokaansa. Hihnassa se kulkee tosi kivasti, ehkä suurin opettelu onkin ollut mulla kahden hihnan kanssa selviytyminen... Damiakin ollaan välillä heitelty. (HUOM! Olen tehnyt sitä sisällä, käytävällä, pitävällä alustalla!!) Joo, ja palautukset on kunnossa! :) Riistaa sulateltiin alkuviikosta ja siitä Sissi oli kovin innostunut.

Tässä Sissi vasta heräilee....

Ja tässä ollaan jo kovassa vauhdissa:
Kovin itsenäinenhän tuo on ja utelias, jonka takia teenkin mahdollisimman paljon retkiä uusiin paikkoihin, jossa voi huoletta pitää vapaana. Kyllä se sitten tulee aika kivasti mun lähellä.

Piko käyttäytyy edelleen tosi kivasti Sissin suhteen. Pari päivää sitten tapahtui suuri muutos, kun aina aikaisemmin Sissi on tunkenut väkisin Pikon petiin, niin nyt Sissi makoili siellä jo valmiiksi ja Piko meni itse Sissin viereen maaten. Eivätpä vaan taida kovin kauaa tuohon samaan koppaan mahtua:
1 kommentti:

Karin Dahl kirjoitti...

Loistava ilme Pikolla! "Kai tämä tänne on nyt sitten jäämässä ihan oikeasti.." :)