lauantai 31. toukokuuta 2014

WT Korpilahti 29.5.2014 AVO2

Natsa jälleen starttaamassa. Tasainen tahti jatkui ja siitä täytyy olla tosi tyytyväinen, koska ei todellakaan ollut meidän keli. Vettä sateli melkein koko päivän ja silti vasta viimeisellä rastilla alkoi vauhti hiipua. Tässä lyhyet rastiselostukset:

1.RASTI
Laukaus ohjaukselle ja laukaus markkeeraukselle. Ensin otettiin pitkä ykkösmarkkeeraus ylös ja sitten aika pienessä kulmassa, puolet lyhyemmällä matkalla oli ohjausdami. Markkeeraus meni pienillä ympyröillä ja ohjaukselle jouduin vähän kääntelemään. Daminkanto-ote huono. Pisteitä 16.

2.RASTI
Linja-kakkosmarkkeeraus. Tosi lyhyet matkat, välissä ojat, kauempi dami tuli metsän puolelle. Yllättävän vaikea monelle koiralle, koska matkat oli todella lyhyet. Natsa ei markkeerannut kumpaakaan oikein kunnolla ja jäi damien väliin pyörimään. Niinpä aika nopeasti kävi selväksi, että parempi alkaa ohjaamaan. Molemmat damit ohjaamalla ylös. Pisteitä 14.

3.RASTI
Paha rasti meille. Parityöskentelynä ensin walk uppia. Katsottiin markkeeraus veteen. Rannassa pusikkoa, vihreä dami näkyi aika huonosti, mutta onneksi vesi loiskahti. Matkat pitkät. Sitten katsottiin toiselle koiralle tuleva maamarkkeeraus. Natsa otti vesimarkkeerauksen, mutta markkeerasi JÄLLEEN tosi huonosti ja jäi rantaan sahailemaan edestakaisin ihan päättömästi. Tällä rastilla ei ottanut kunnolla ohjausta ja kun tuomari lopulta antoi viimeisen mahdollisuuden, Natsa bongasi damin rannasta. Sitten vaihdettiin paikkoja ja muistiin jäänyt maamarkkeeraus meni Natsalta ihan nappiin. Pisteitä 9.

4.RASTI
Ohjaus pellolta metsään. Dami oli metsän puolella ehkä noin 10-15 metriä. Matkalla oli alokas-luokan hajut, joihin Natsakin hetkeksi tarttui, mutta muutaman käännön jälkeen sai damin ylös. Tässä oli hidas palautus. 16 pistettä.

Eli tuloksena AVO2 pistein 55/80. Tulokset täällä. 

Nyt on kevään wt-kokeet rypistetty ja tavoite saavutettiin. Seuraavaksi startataan b-kokeessa ja jahdataan sieltä sitä ensimmäistä ykköstä...

Ei kommentteja: