maanantai 21. huhtikuuta 2014

WT Tammela 20.4.2014 AVO2

Natsan kanssa virallinen koekauden aloitus oli eilen. Lopputulemana oli AVO2-tulos. Meidän molempien eka avo-tulos ikinä, joten kyllä siihen pitää olla ihan tyytyväinen. Kamerani takana oli Minna Johansson ja tässä rastikertomukset:

1.Rasti

Mikkolan Anun rasti, jossa pellon laidalla oli drive. Sinne koiraa ei kuitenkaan saanut päästää, vaan se piti ohjata ehkä noin 45 asteen kulmassa pellon toiselle puolelle. Matka oli melko lyhyt. Natsa lähti linjaa tosi hyvin. Se olisi mennyt ihan vähänoikealta ohi, joten pysäytin ja käänsin. Luovutuksessa pudotin ite damin käsistäni maahan. Hyvät pisteet 18/20.

Tässä ekalle rastille menossa. Jännittää...
Ja sinne se tipahti. Ei ollut Natsan vika tällä kertaa.


2. ja 3. Rasti

Vesa Hietikon rastit tehtiin parityönä. Toiselle koiralle heitettiin markkeeraus, mikä jätettiin muistiin siksi aikaa, kunnes toinen koira suoritti ohjausta toiseen suuntaan. Tästä meinas tulla hankala. Ei ollut tuulikaan apuna, kun dami piti noutaa ihan paskakasan juurelta. Jouduin veivaamaan ja veivaamaan eikä lähihakupillityskään toiminut hyvin. Otti kuitenkin hyvin ohjausta, mikä varmaankin pelasti pisteitä. Prinsessa hiukan väisteli paskakasaa... Pisteitä tästä 14/20. Markkeeraukselle Natsa meni ihan suoraan ja siitä saatiin 20 pistettä. =)
Ohjaukselle lähetys. Hiipivä tiikeri...

Ja sinne meni. Ajautui liikaa vasemmalle ja siitähän se vääntö alkoi. Dami oli paskakasan vasemmassa reunassa niin, ettei koiraa näkynyt kun se oli damilla.


Kärpäset surraa, kun prinsessa vihdoin suostui menemään paskakasan lähelle.

Ja palautus reilusti tarpeeksi kaukaa kasaa... =)

Nousi seisomaan, kun odotti vuoroaan markkeeraukselle. Tähän puutumme treenissä nyt reilummin.

Odotetaan edelleen vuoroa markkeeraukselle.

Rasti 4.

Tobina Nyman. Kakkosmarkkeeraus pellolla ojan taakse. Kulma oli ihan reilu. Natsa nousi seisomaan taas ekan heiton aikana ja rintamasuunta oli niin reilusti ekaan heittoon päin, että varmistin näkyvyyden toiseen heittoon antamalla istu-käskyn. Pisteet ropisi. Viimeiseksi heitetyn se haki hyvin, mutta ekaksi heitettyä juoksi ohi ihan reilusti, joten kutsuin takasinpäin. Palautuksessa dami putosi Natsan suusta. Pisteitähän näistä kauneusvirheistä ropisi niin paljon, että finaalipaikka meni siinä Pisteitä 10/20.

Lyhyesti: Matkat oli mun mielestä lyhyitä, tehtävät melko helppoja. Pisteitä tippuu avoimessa luokassa pienistäkin virheistä, joten niihin täytyy nyt panostaa. Pisteitä yhteensä siis 62/80 eli oikein hyvä kakkonen. Kaikki tulokset täällä.

Natsan linja ja ohjaukset on parantuneet viime vuodesta, joten nyt aletaan hiomaan näitä pikkuasioita, joista pisteet tippuu kokeessa. Ja pidennetään matkoja treenissä.

Kaikenkaikkiaan olen kyllä tosi tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa koetta. =)

Ei kommentteja: