lauantai 19. toukokuuta 2012

Natsa taippareissa

Natsa osallistui tänään taippareihin Valkealassa ja taipuikin hienosti! :) Se oli jo odotusalueella ennennäkemättömän vauhdikkaan oloinen, vinkui jatkuvasti ja oli ihan menossa jo. Hyvä merkki sinänsä. Lokit jäi rantaan, se oli tiedossakin, että luovutuksia on vielä harjoiteltava. Ekalla variksella Natsa mietti pari sekuntia, mutta loput kolme varista tuli erinomaisella vauhdilla. Pupukin tuli lopuksi tarkan jäljestämisen päätteksi. 

Luovutuksia meidän on vielä kovasti harjoiteltava, mutta taippareissahan niillä ei ole niin väliä. Jännästi sitä fiilikset vaihtelee koirallakin. Vaikea sanoa syitä, mutta tänään Natsa ei aristellut yhtään ja oli ihan meno päällä koko ajan. Ehkä laukauksetkin motivoivat sitä vauhtiin. Hieno fiilis joka tapauksessa, näitä lisää pliis! :)

Tässä vielä Tiina Hukan ottama kuva loppuhetkistä:


Tavoitteet tältä kesältä Natsan osalta virallisista kokeista on nyt saavutettu ja loppukesä pyhitetään ihan vaan hauskaan ja vauhdikkaaseen treenaamiseen. Toivoa sopii, että saan Natsaan vähän enemmän vauhtia ja luovutukset varmistuisivat. Sivusuuntia, pysäytystä, taaksepäin lähetystä, pitkääääääää suoraa linjaa.... Onhan siinä meillä vielä paljon harjoittelemista. Ja sitte pitäis vissiin vähän alkaa treenailemaan sellasissakin paikoissa, että voisi ehkä joskus osallistua nome b-kokeisiinkin... Syksyllä katotaan, saadaako käytännön metsästyksestä mitään kerrottavaa... Eipä ole siihenkään enää kun vajaa kolme kuukautta aikaa... :)

Ei kommentteja: