sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vaihdon hurmaa ja variksia

Natsan mielestä dameja on hirrrrveen kiva jäädä haistelemaan ja arpomaan, että minkähän näistä ottaisi... Plaah... Tähän on nyt sitten jo pikkuhiljaa korkea aika puuttua. Olen tehnyt nyt ahkerasti kotipihassa lähes joka päivä lyhyitä pikatreenejä, mutta eihän se silloin vaihtele, kun pääsisi siihen kunnolla puuttumaan. Olen kannattanut damia sivulla seuraten niin, että maahan on kylvetty paljon dameja -> kantaa hyvin eikä todellakaan edes mieti vaihtamista. Kotipihan pikatreeneissä ollaan tehty myös suuntia helpoilla ja lyhyillä matkoilla, damit on yleensä selkeästi näkyvissä. Lisäksi paukkuja ja muutenkin vauhdikkaampaa menoa olen yrittänyt ylläpitää.

Tänä viikonloppuna sulateltiin variksia ja tehtiin niillä samoja linjoja ja pari markkeeraustakin, kun mitä viime aikoina dameillakin. Ja täytyy kyllä olla tyytyväinen näihin treenihetkiin. Kanto-ote bueno, ei tiputtele palautusmatkalla ja luovutukset käteen. Innokkaampaa menemistä variksille kun dameille!! :)) IHANAA!

Tässä kuvassa siis Natsa paria päivää vaille 1v! <3Ohjaajan kisajännityksen vähentämiseksi Natsa on ilmoitettu sekä Mänttään että Pirkkaan. Minkäänlaisia tulostavoitteita en aio asettaa, mutta jos damien haistelua ja vaihtelemista (lähinnä nyt sitten haussa) ei näissä kemuissa nähtäisi, niin olisi tyytyväinen. Olishan se tietty kiva, jos sieltä jokunen dami saataisiin ylöskin...

Sissi tuli tänään päivähoitoon, joten ei muuta kun lauman kanssa lenkille...


Vas. Sissi, Natsa, Piko


Niin, Lappeenrannan Talvinomessa tuli käytyä kannustusjoukoissa. Pohjois-Kymenlaakson ohjaajat saatiin doupattua niin hyviksi, että voittohan sieltä napsahti! :) Lisäksi Minna ja Katja koirineen lähtevät Pirkkaan Kaakkoa edustamaan! Hienoa!

Punnitsin koirat pitkästä aikaa: Sissi 18,8 kg, Natsa 22,7 kg ja Piko 27,5 kg.

Ei kommentteja: