torstai 4. elokuuta 2011

Kesän kuulumisia

Kesä tuli ja meni, ei kait siitä muuta voi todeta. Aamulla saa vetää jo pitkähihasta ihan tosissaan päälle. Me ollaan asetuttu maalle ja ollaan nautittu siitä täysin rinnoin! :)

Natsa kasvaa, tällä hetkellä painoa noin 15,5 kg ja korkeuttakin alkaa olla jo ihan mukavasti viiskuukautiselle. Pientä perustreeniä on sen kanssa tehty, ei mitenkään kyllä kiirehditty. Natsa tekee innokkaasti niin vedessä, pellolla kun metsässäkin. Käteen luovutukset ei ihan vielä onnistu täydellisesti, niitä pitää harjoitella. Vauhtia on enemmän kun järkeä, eikä damit/pallot meinaa pysyä suussa mukana. Hampaat taitaa nyt olla kaikki vaihtuneet.

NATSA 4KK:
 NATSA 5KK:
Kävin Natsan kanssa vähän ihmisten ilmoillakin, kun ei olla juuri oltu kotipaikkoja kauempana. Korialla lasten Yleisurheilukisat ja Valkealassa Match Show saivat toimia testipaikkoina. Muutamalle ekalle ihmiselle piti vähän haukkua, mutta aika nopeasti kyllä rauhoittui ja hetken istuskelun jälkeen kävi mun jalkoihin nukkumaan. Osaa se siis rentoutua vieraissakin paikoissa! 

Tässä Sulevi nautiskelee Juhannuskoivujen juurella:

Piko on ilmoitettu syksyllä kahteen mejä-kokeeseen. Täytyy vetästä sille vielä jokunen harjotusjälki, samalla vois testata Natsan jäljestämistä verellä.

Kaakkolaiset on taaskin pärjänneet kokeissa hienosti. Konnasta tuli KVA!!!! Natsan äippä Tinde sai VOI1, Natsan täti Tempo AVO1, Arja ja Loonie AVO1. Ja lukuisia muita ykkösiä... Huoh, ehkä mekin joku päivä... :)

Tulevana viikonloppuna pidetään peukkuja tutuille Derbyssä ja Mestaruudessa... Kohta alkaa Kaakon kenttäkoulutuksetkin, pääsee Natsa taas ihmettelemään uusia tuttavuuksia.

Ei kommentteja: