perjantai 20. toukokuuta 2011

Natsa kasvaa...

Kaakon Leiri tuli vietettyä viime viikonloppuna. Ihan hyvin se loppujen lopuksi meni ja Maaritin&Timon ruokien kanssa ei tarvinnut omia eväitä syödä, kyllä oli niin hyvät! Pienien pohdintojen jälkeen päädyin ottamaan pelkästään Natsan leirille mukaan, Piko ja Sissi olivat hyvässä hoidossa. Hiace oli varusteltu niin hienoksi asuntoautoksi, että iso häkki takasi Natsalle turvallisen ja rauhallisen paikan ja siellähän me sitten nukuttiin yökin. Natsa sai nauttia vapaudesta silloin, kun muita koiria ei juurikaan ollut paikalla.  Leirivalokuvia on ladattuna galleriaan. Aluksi Natsa ihmeteli väen paljoutta, mutta loppua kohti alkoi silmin nähden rentoutumaan ja olen tästä ratkaisusta erittäin tyytyväinen. Kotiin tullessa tutut tuoksut sai Natsan nukkumaan retkikassiin...
Olen nakellut Natsalle silloin tällöin palloa ja kivasti se sen perään sinkoaakin. Damin kanssa ei toimi vielä ihan yhtä hyvin, joten pysytään pallossa. Täytyy vaan muistaa, että tekee tätä "treeniä" silloin, kun pennussa on virtaa, väsyneenä siitä ei tule mitään. Istumista ja paikallapysymistä sekä tietenkin luoksetuloa ollaan harjoiteltu. Natsa on erittäin helppo motivoida ruualla, on ehkä jopa Pikoakin ahneempi ja se on jo paljon! Natsan vatsan seudun "liikalihavuus" on alkanut valua jalkoihin, jotka kasvavat nyt pituutta. Vauhtia alkaa olemaan jo kunnolla. Natsaa ärsyttää valtavasti, kun se ei pysy Pikon perässä, joten se saa siitä hyvää juoksutreeniä... ;)


Natsa on aika tiukka täti, saas nähdä mihin sen kanssa vielä joudutaan. Tai päästään, toivottavasti. Sillä on nyt jo se pilke silmäkulmassa, että "enpäs tule sisälle" ja "ihan varmasti syön kaikki kävyt". Niihin vaan täytyy yrittää olla menemättä mukaan... Onneksi se on erittäin ihmisystävällinen ja tykkää olla mun kanssa touhuamassa. Tykkään siitä kyllä tosi paljon!

Tässä on Sissi selätettynä:

Piko on ilmoitettu viikon päästä mejä-kokeeseen. Toivottavasti päästään mukaan korkkaamaan tämäkin kausi.

Ei kommentteja: