tiistai 24. elokuuta 2010

Pikolle mejästä VOI 1 ja Sissi aloitti juoksut

Viime viikolla oli taas vauhtia... Pari kertaa käytiin kyyhkysiä kyttäämässä, mutta eipä noita alas asti saatu. Pientä damitreeniäkin tehtiin, tässä Sissi:


Ja Piko:Perjantaina sorsastuksen aloitus, ensin kytättiin ja odotettiin:


Hiljasta oli, joten jatkettiin kyttäystä.. Pikon passikäyttäytyminen melko rauhallista:


Vihdoin tuli kaksi pudotusta, tässä niistä ensimmäinen:

Sorsastusreissun aikana tein päätöksen, etten tule ikinä ilmoittamaan Pikoa nome b-kokeeseen. Vesi + rankka maasto + riistat ei ole sen elementti, eihän ne koskaan ole sitä ollutkaan, mutta ihan turha hakata päätä seinään enää yhtään kauempaa tässä asiassa. Piste. Damien kanssa jatketaan treenausta ja siinä hommassa on viime aikoina motivaatio ollut kivasti kohdallaan!

Viikonloppu vierähti Tammelassa Labradorinoutajakerhon järjestämässä mejä-kokeessa, josta hiukan alavireisen viikon päätteeksi kuitenkin Pikolle hienosti ensimmäinen VOI 1-tulos. Pisteet olivat huonot (40/50) , mutta  niitähän me ei lasketa, tulos on tärkein! Labbiskerhon mejä-toimikunta hoiti hommansa taas hienosti rutiinilla, palkintopöytä notkui, homma pelasi. Käsittämättömän hyviä koiria oli taas mukana. Tulokset puhukoot puolestaan. Uskomattomia suorituksia ovat monet tehneet koiriensa kanssa mejä-puolella, tässä muutama esimerkki kilpakumppaneista: Saskian Violet, Sukkela Faruk ja Strongline's Fuzzy. Ja sitten siellä oli Piko! :)

Tässä vielä odotellaan jäljelle lähtöä:


Sissi alotti tosiaan ensimmäiset juoksunsa viime viikolla. Tarkoitus oli aloittaa sen kanssa tottiskentällä käynti ensi viikolla, mutta siirretään sitä nyt sitten hiukan. 

SISSIN EMÄNEMÄ VAMPPI ON NYT KÄYTTÖVALIO !! Me onnittelemme Maijaa!! :)

Ei kommentteja: