maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tammelan WT-koe, AVO0

Tulipahan käytyä sitten kokeilemassa avointa luokkaa.... Piko näytti malliesimerkin siitä, kuinka nartun pää voi seota, kun juoksut alkaa ihan lähipäivinä... Moni olis varmaan keskeyttäny jo ekan rastin jälkeen, mut en minä viittiny, kun sinne asti oltiin ajeltu ja sää oli mitä mahtavin. Piti merkkailla vissiin joka rastilla, siis aika katastrofi!

Kokeessa oli kolme täsmälleen samanlaista rastia. Ensin laukaus ja ykkösmarkkeeraus sekä ohjaukselle laukaus. Ensin otettiin markkeeraus ja sit ohjaus, joka oli melkoisen pienessä kulmassa markkeerausdamiin nähden. Kaikilta kolmelta rastilta saatiin markkeerausdami ylös, mutta ohjausdamia ei mistään. Piko kävi joka kerta ihan damin vieressä, vikalla rastilla taisi käydä jopa haistelemassakin.....!! Kamalaa vääntämistä siis kolmella rastilla ja päättyivät jokainen tyhjänä pois kutsumiseen, kun alkoi koiralta into loppua. Ei hyvä Pikolle. Näistä kaikista siis nolla pistettä.

Lähihakurasti oli yllättävän helppo, siinä jouduin myös muutaman kerran pillittämään. Pisteet tippuivat koiran haluttomuuden takia. Tästä 10 pistettä.

Eka markkeeraus/ohjaus-rasti oli aika vaikea, mutta muut olis kyllä olleet suoritettavissa. Vaan eipä tässä avo-luokassa kukaan ykköstulosta saanut... Kotimatkalla yritin keksiä jotain hyvääkin tästä päivästä, eipä tullut juuri mitään mieleen... Taakselähetykset toimi aika hyvin ja sokkona lähti linjalle joka kerta hyvin.

Piko jää nyt juoksutauolle, korkeintaan joitain paukkuja vois heitellä. Koekalenterista kattelin, että seuraava mahdollinen wt-koe on heinäkuussa, joten nyt on sit taas aikaa treenata...

Ei kommentteja: