torstai 15. huhtikuuta 2010

Nenät käyttöön verijäljellä

Tänään tehtiin kauden ekat verijäljet. Pikon jälki jotain 200-300 metriä ja Sissille noin 30m. Pikon jäljellä oli pari katkoa ja makausta, sekä kulmat ilman makauksia. Ja täysillä mentiin. Nenä kävi tiuhaan ennen jälkeä ja sai ihan kunnolla tampata kantapäitä maahan, että vauhti pysyi edes kohtuullisena "kävelyvauhtina". Ei mitään ongelmia, päästiin hienosti kaadolle.

Sissin eka jälki oli ihan suora, alussa ja lopussa makaukset. Sissi nuuhki alkumakauksen tarkasti, vähän maistelikin ja jäljesti sitten sopivan hitaasti erittäin tarkkaavaisena jokaisen pisaran tutkien. Pari kertaa poikkesi jäljeltä, mutta palasi aina itse takaisin. Tosi hieno aloitus molemmilta koirilta, tästä on ilo jatkaa jälkitreenejä. :)

Molemmat koirat käytettiin tänään rokotuksilla. Sissillä painoa nyt vähän alle 11kg. Iltapäivällä käytiin vielä Einstein-kultsun kanssa pienellä yhteislenkillä. Sissi tykkää Einsteinista, kun se on niin rauhallinen, eikä tee yllättäviä liikkeitä Sissiin päin. :) Nyt onkin sitten väsyneitä koiria meillä, onneksi huomenna saavat kunnon lepopäivän.

Eilen Sissi oli mukana kun pyörähdin taipparikurssin avauksessa. Siellä palkkasin kontaktin ottamisesta ja käveltiin rauhallisesti koirien joukossa. Tosi nätisti oli Sissi! Annoin kannettavaksi variksen siiven ja kestokanin ja molemmista Sissi tykkäsi.

Ei kommentteja: