sunnuntai 17. toukokuuta 2009

PIKO LÄPÄISI TAIPPARIT!!!


Tänään, armon päivänä, Piko läpäisi taipumuskokeen Paukun majalla Joni Höijerin tuomaroimana!!

Ei olis moni uskonu, en edes minä itse..... Nimittäin niin suuri tahtojen taistelu on ollu näiden riistojen kanssa.... Voipi olla, että meillä ei ihan hetkeen riistoja sulatella, pupujussinkin annoin heti pois parempaan käyttöön... Monille taipparit on ihan läpihuutojuttu, mutta meille ei todellakaan. Kaikki tulokset tästä eteenpäin on plussaa! B-kokeessa tuskin koskaan startataan, mut wt:ssä vois ehkä joskus kokeilla.

Pöytäkirjan arvostelu:

1.SOSIAALINEN KÄYTTÄYTYMINEN
Rauhallinen

2. UIMAHALU
Menee veteen, ui hyvin.

3. HAKUINTO
Liikkuu alueella verkkaisella vauhdilla kattaen kuitenkin aluetta hyvin ja löytäen riistaa.

4. NOUTOHALU
Hyvä lokeilla, variksella tarvitsee hiukan apuja. Hyvä kanilla.

5. NOUTO-OTE
Pehmeä.

6. PALAUTTAMINEN
Palauttaa löytämänsä riistat ohjaajalle käteen.

7. REAGOINTI LAUKAUKSEEN
Tarkkaavainen.

8. ITSELUOTTAMUS JA ALOITEKYKY
Selvittää tehtävän.

9. YHTEISTYÖ
Riittävä.


10. YLEISVAIKUTELMA
Verkkaisesti kokeen aloittanut koira, jolla pieniä puutteita ylösotoissa. Suorittaa kuitenkin vesi- ja hakutyön riittävän tehokkaasti sekä itseluottamustehtävän itsenäisesti.

Omat kommentit:
Eka lokki tuli hyvin, meni varovaisesti veteen. Tokalla lokilla käänty puolessa välissä takasin ja lähetin uudestaan, jolloin lokki tuli. Hakuruutu aivan kamalaa katseltavaa. Välillä kävelyä ja monta kertaa jouduin käskyttämään ja kannustamaan. Kuitenkin onneksi vaakut tuli. Kanijälki menikin onneks ihan putkeen, kani tuli ekalla lähetyksellä! :) Omistajaa hymyilytti! :)

Valokuvia tulee lähipäivinä, nyt me Pikon kanssa lomaillaan pari päivää ansaitusti! Ja helatorstaina lähetään korkean paikan leirille Muurameen. Piko sai myös kutsun Haminan mejä-kokeeseen kesäkuun alussa! Jee jee!!

Ei kommentteja: