lauantai 2. toukokuuta 2009

Kevätkuulumisia

Meidän pikku-Piko ehti täyttää jo kaks vuotta!!! Onnea Piko!


Mejä-kokeeseen ei sitten päästy mukaan, ei voi mitään, jatketaan ilmoittelemisia... Tehtiin Pikolle harjoitusjälki, jossa oli peräti 6 kulmaa/makausta. Kyllä se pysähty jokaisen kohdalla, mutta en siitä ilmaisusta sitten niin tiedä... :)

Riistalla ollaan treenailtu ja nyt viimeistään voin todeta tietäväni, mitä tarkoittaa omistaa vaihtelevalla luonteella toimiva narttu... Kun toisena päivänä riistat ei meinaa millään kelvata ja toisena taas ihan hienosti... Olen nyt viime aikoina uskaltanut komentaa Pikoa vähän kovemmin myös riistojen kanssa, jospa se ei enää olis niin herkkis...

Rokotuksilla käytiin, otettiin se laajempi, missä myös kennelyskä. Piko on myös heittäny jo talviturkin mukavan innostuneesti!

Vappua vietettiin Jyväskylässä treenaillen. Jummi-Jammien kanssa oli kyllä mukavaa treenata ja varsinkin oli kiva kuulla muidenkin Muumi-pentujen kuulumisia. Muumeja oli paikalla viisi! Ens viikolla ajellaan taas Maijan luokse, tällä kertaa treenataan taippareihin. Koulutuksessa Pikolla meni markkeeraukset ihan hyvin, mutta ohjaukset menikin sitten aika plörinäksi. En tiedä miks, vaikka olivat kuinka motivoituja, niin ei... Niitä siis aletaan hinkkaamaan!


Kuvissa vasemmalta: J-J Mymmeli, J-J Tiuhti, J-J Pikku Myy, J-J Hattivatti ja J-J Noita.
Lisää kuvia laitan galleriaan ihan kohta...

Ei kommentteja: