perjantai 12. syyskuuta 2008

Kasvattajan luona näytillä

Eilen saatiin mahdollisuus päästä käymään Maija-kasvattajan luona. Noita-sisko samasta pentueesta lähti myös matkaan, koska me painiskellaan samantyyppisten ongelmien kanssa. Eli riistan.

Otettiin aluksi dameilla pari markkeerausta ja eteen-lähetystä motivoidusti. Ne meni ihan yhtä hyvin, kun normaalistikin. Sitten vaihdettiin sukkavarikseen ja pelkkään varikseen ja ongelmat alkoi... Loppujen lopuksi Piko kyllä kantoi varista, mutta tällä kertaa ei läheskään yhtä hyvin, kun viime aikoina kotona treeneissä. Ei edes makkaran avulla.. :)

Sitten siirryttiin rantaan, jossa ensin pari noutoa damilla. Piko meni tyylilleen uskollisesti erittäin varovasti ja hitaasti veteen, mutta ui kuitenkin. Lokki ei sitten vedestä enää tullutkaan. Piko ei siis suostunut menemään veteen. Kuitenkin sitten maalla Piko kantoi lokkia, kun vähän tuli härnäystä ja kilpailua.

Mutta sitten tapahtui jotakin erittäin positiivista: Oli kanin vuoro. Kani oli tosi iso, mutta erittäin hyvässä kunnossa. Maija veti laahausjäljen. Piko jäljestää yleensä erittäin tarkasti ja hyvin, mutta tällä kertaa lähetin sen jäljelle kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla ryntäs ihan väärään suuntaan, mutta löysi kuitenkin kanin ja sitten toisella lähetyksellä toi sen hienosti minulle. Siis tämä oli päivän paras hetki, aivan mahtavaa! Pikon toinen kanin kantaminen elämässään!

Kuva:Maija Lappalainen

Lopuksi Maija teki vielä hakuruudun variksilla. Piko alkoi olla jo selvästi väsynyt ja silloin sen kiinnostus on tasan nolla. Liikkuminen ruudussa oli lönköttelyä. Kamalan näköistä. Kyllä se taisi kaikki varikset löytää ja sitten avustuksen kanssa muutamia toikin, mutta ei tällä esityksellä taippareista läpi pääsisi.

Kuva:Maija Lappalainen


Mutta summa summarum, Piko kantoi varista, lokkia ja kania. Eli ei hassummin ja siihen olemme tyytyväisiä. Toi uintihomma kyllä kieltämättä vähän kaihertaa. Sitä täytyy mietiskellä.

Damihommat nyt kuitenkin sujuu edes jotenkuten ja vielä olis yks mahdollisuus ehkä päästä osallistumaan WT:n nuorten luokkaan. Se kyllä hirveesti kiinnostais, vois olla meidän ainoa mahdollisuus ikinä kisata missään, jos ens vuonna säännöt muuttuu ja nuorten luokkaankin tulee ikärajat... Mutta katotaan nyt.

Starttipyssy tarttis ostaa, että pystyis harjotella malttia myös laukauksen kanssa.. Kun se on meillä vielä pieni ongelma. Myöskin. :)

Kiitokset vielä Maijalle, että päästiin tulemaan!

Ei kommentteja: