torstai 27. joulukuuta 2012

Vuosi lopuillaan

Niin se vaan käy vähiin tämäkin vuosi. Natsan tärkein tavoite tälle vuodelle oli taipparit ja ne helähti läpi hienosti. Pari koetta siihen päälle, tyytyväinen olen niihinkin. Pikon jatkuva tavoite on pysyä terveenä ja iloisena ja sekin on onnistunut!

Natsalla on tällä hetkellä juoksut, joten agility on tauolla. Näillä näkymin nämä juoksut tulevat olemaan Natsan viimeiset. Viimeisen kahden kuukauden aikana damit on kaivettu kaksi kertaa esille ja lenkkeilytkin on olleet aika pientä. Jonkinlaista totaalitaukoa tässä ollaan siis ihan tarkoituksellakin vietetty. 

Uuden Vuoden lupauksena voisinkin yrittää hankkia koirille parempaa peruskuntoa ja Natsan kanssa jossain vaiheessa alkaa taas treenailla dameilla. Jospa sitä aloittaisi nuo damihommat ihan siitä luovutuksesta, eli alusta hiljalleen rauhassa rakentaen...

Ensi vuonna Natsan tavoitteet olis sitten kai wt-kokeesta alo1 ja nome b-kokeesta jonkinlainen tulos. JOS mejää innostutaan treenaamaan, niin sieltä lähetään ehdottomasti ja ennakkoluulottomasti aina hakemaan ykköstulosta! ;)

Ei kommentteja: