torstai 14. huhtikuuta 2011

Kevään kuulumiset

Eipä tässä mitään kummempia ole tapahtunut, joten päivitykset on jääneet vähiin... Pikon kanssa treenaillaan koko ajan enemmän, kunhan lumet sulavat. Kevään kokeisiin ei kuitenkaan ole asiaa, niin heikosti ollaan treenattu. Katotaan sitten syksymmällä... :)

Sissi on siirtynyt ihan täysin kotikoiraksi. Epäilyksenä on, että sillä olisi lievä vesipää. Tämä on siis EPÄILY, mutta oireet viittaisivat siihen. Vesipäät ovat usein hieman hölmöjä, hidasoppisia, sisäsiisteysongelmaisia ja väsyneitä. Lisäksi ne ovat syrjäänvetäytyviä, syrjittyjä, niillä voi olla huono tasapaino ja hahmotuskyky. Sissi on kaikkia näitä. Toivottavasti se elää kuitenkin pitkän ja kivuttoman elämän, siihen pitää vain osata suhtautua hiukan eri tavalla.

Naapuriin Minnalle muutti ihan syötävän suloinen Doris-koira. Pari kuvaa siitä:







Ensi viikolla päästään, jos kaikki sujuu hyvin, kuuntelemaan taas pikkutassujen tepsuttelua, kun pieni pentu muuttaa meille. Seuraavan koiran piti olla ehdottomasti tuollainen Doriksen värinen tummankeltainen,mutta eihän sillä värillä ole niin väliä, joten Black Bitch-ketju jatkuu.. :) Tulevan pennun kutsumanimeä ei ole vielä päätetty, mutta pentulaatikossa se sai nimet Iso Möhmerö ja Big Mama. Kertonee paljon.. :) Pentueen isoin tyttö sieltä sitten on siis tulossa meidän iloksi. Pennun molemmat vanhemmat ovat Pohjois-Kymenlaaksossa syntyneitä ja isä asuu edelleen Elimäellä ja emä Kuusankoskella, tutuista ympyröistä siis. Pentujen luona tuli sitten istuttua vähän väliä, kun olivat niin kovin lähellä... :) Vähän aikaa vielä kärvistellään rivitalossa ja sitten muutetaan lauma maalle! Jee! :))

Tässä Big Mama 6vko ottaa lepiä:



Toivottavasti koiranhankkiminen olisi nyt muutamaksi vuodeksi tehty, hirveän rankkaa tää pennun pohtiminen! ;) Tulevalle pennulle on tietysti leikkimielellä suunniteltu jo vaikka mitä, erityisesti näyttelyitä, sinne se olisi tällä hetkellä ihan valmis lähtemään. :) Katsellaan nyt kuitenkin rauhassa mitä siitä tulee ja toivotaan erityisesti tervettä elämää, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

Ei kommentteja: