maanantai 16. marraskuuta 2009

Marraskuulumisia

Reilun kuukauden treenitauko takana ja kyllähän se vähän myös näkyy... Törkeänä karkaamisena ainakin... Eilen tehtiin pellolla treeniä, markkeerausta ja linjaa... Tänään metsässä aika laaja hakuruutu ja sen päälle ekat verijäljet katkoilla. Tein kaksi 10 metrin katkoa suoralle pätkälle ja yhden katkokulman. Ja Piko meni kun juna. Valitettavasti vaan se oli PIKAJUNA! Miten ihmeessä tota vauhtia saa jäljellä pois?!?! Siihen pitää ihan tosissaan itse keskittyä ja hakata kantapäitä sammaleeseen. Kunnes taas sitten kohta huomaat, että taas mennään aivan liian kovaa... :( Mutta yllättävän hyvin siis meni noi katkot! :)

Muuten ollaan vaan lenkkeilty ja saatu vähän laihdutettuakin, koiraa siis, ei ohjaajaa... ;) Piko on nyt ihan toisen näkönen, kun on vähän hoikempi, PAREMMAN näköinen! Nyt sillä on painoa 25 kg ja siinä sais kyllä pysyäkin, pari kiloa on pudonnut parhaista ajoista.

Olen myös pohtinut, että pitäiskö tota tokoa ihan tosissaan vähän treenata, jos ensi kesänä vaikka kokeilis sitäkin kisata. Treenaus on vaan toteuttamista vaille valmis, hyvin suunniteltu kylläkin! :) Pikolla periaatteessa olis kyllä varmasti mahdollisuudet saada alokasluokasta jonkinmoinen tulos, se on sen verran vastaanottavainen ja lahjottavissa, että treenausta vaan vaatis...Mutta ei musta silti mitään TOKOILIJAA tule, never!

Talven aikana treenaillaan hiljakseen (kuten aina...), pidennetään matkoja ja aletaan tekemään enemmän malttiharjoituksia toisten koirien seurassa, sais toi karkailu toisen koiran perään olla jo historiaa... Pikon kaikki tämän kesän saavuttamat tulokset näkyvät muuten vihdoinkin jo myös koiranetissä!

Ei kommentteja: