maanantai 24. elokuuta 2009

Kolme kovaa koetusta, kolmen eri ohjaajan kanssa ja kaikki aivan nappiin!

Viime viikolla Pikoa vietiin ympäriinsä. Torstaina tosiaan tuo sorsastuksen aloitus, joka sujui oikein hyvin.

Lauantaina sitten ihana Minna lupautui viemään Pikon Kouvolaan näyttelyyn. Tavoitteena tosiaan oli se H, että jos joskus mejässä sinne voittajaluokkaan olis mahdollisuus päästä. Tulos ylitti toiveet ja odotukset ja Piko sai KÄY-EH:n !!! Tosi hieno juttu! Tämä olikin sitten Pikon eka ja vika näyttely, ei tarvi enää mennä.... :) Tuomarina oli Vincent O'Brian ja tässä arvostelu:

Black female. Upstanding.Would like more width in shoulder & deeper chest. Excellent dark eye. Clear stop. Black nose. Good nostrils. Pleasant expression. Level topline. Moves good coming & going.


Sitten sunnuntaina olikin vuorossa Labradorikerhon järjestämä mejä-koe Tammelan Susikkaassa. Avoimessa luokassa kisaili kahdeksan koiraa. Piko lähti heti ensimmäisenä. Piko jäljesti ennätyshidasta vauhtia, naru ei ollut kireänä, kun ehkä puolet matkasta ja se on ehdottomasti hyvä juttu! Tulos oli sitten se AVO1 pistein 48/50 ja avo-luokan paras! Kyllä meitä hymyilytti! :D Tuomarina Pikolla oli Seppo Markelin. Arvostelu:

a) Jäljestämishalukkuus 6/6
b) Jäljestämisvarmuus 12/12
c) Työskentelyn etenevyys 10/10
d) Lähdöt, kulmat, makaukset... 12/14
e) Käyttäytyminen kaadolla 3/3
f) Yleisvaikutelma 5/5
Koeselostus: Hyvä lähtö. Koira jäljestää sopivan reipasta vauhtia. Suorat osuudet aivan jäljen päällä. Kulmat hyvin jäljen mukaan. Ensimmäisen makauksen osoittaa pysähtyen, toisen makauksen ohittaa. Kaadon osoittaa ottamalla suuhun.


Ai miten niin ahneita labradoreja?: Kuvat Leena Olin

Ei kommentteja: