sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Lomat on lomailtu

Nyt sitten yritetään taas treenata. Koitetaan tehdä erilaisissa paikoissa lyhyitä, onnistuneita suorituksia...

Tällä viikolla Noita oli vierailemassa ja tehtiin markkeerausharjoituksia. Piko on aina ollut melko hyvä markkeeraaja ja niin oli tälläkin kertaa. Paitsi lopussa piti käydä ojassa kastautumassa, kun oli jo niin raskasta..... Viikonlopun se oli Padasjoella mökkeilemässä vanhempieni kanssa ja sai tehokuurin veneestä noutoa. Pyy niillä siellä taisi olla heitettävänä ja kuulemma teki tosi hyvin ja viimein alkoi jo veneestä hyppääminenkin onnistua. Taitaakin ensi vuonna joku muu tuoda Pikon b-kokeeseen, jos neiti olis jo sen verran aikuistunu, että vaakutkin kelpais paremmin... :) Mistä näitä ikinä tietää!

Tänään olin Padasjoella nome-b-koetta seuraamassa. Alo-luokan tehtävät näytti helpoilta, mutta muutama kompastuskivi oli mukana. Matkat ei olleet pitkiä. Onnea vaan vielä Tiinalle ja Tindelle ykkösestä, hienosti meni!

Pikon siskot Sentti ja Hattivatti ovat pärjänneet tosi mukavasti! Sentti pääsi mejässä voittajaluokkaat ja napsi ykköset tokosta, wt:stä ja nomesta. Hatti sai myös mejästä ykkösen. Tosi hienoa! :)

Me jatketaan treenausta ja kohta yritetään päästä variksiakin jo ampuilemaan...

Ei kommentteja: